Daniela Șerban

Președinte Consiliu Director

Daniela Șerban a inițiat și condus proiectul de înființare a Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) și este în prezent Președintele ARIR. Este un profesionist în finanțe și comunicare cu experiență în consultanță, instituții financiare și presă. Daniela a fost Director Relații cu Investitorii și Relații Publice în cadrul Bursei de Valori București (BVB), în perioada 2015-2017, și a ocupat diverse alte funcții în cadrul BVB din 2010. În mandatul ei la BVB, a obținut de la Biznis Polska premiul pentru Cel mai bun Departament de Relații cu Investitorii în Europa Centrală și de Est. Ca profesionst în IR, Daniela s-a întâlnit cu investitori instituționali și a participat la organizarea de evenimente în Londra, New York, Tokyo, Varșovia, Praga și Budapesta.

Adrian Tanase

Membru Consiliu Director

În prezent, Adrian Tănase este Director general al Bursei de Valori București, poziție pe care o ocupă din ianuarie 2018 și are o carieră de peste 20 de ani în managementul portofoliului. Înainte de a prelua această funcție, Adrian a fost timp de 5 ani Chief Investment Officer la NN Pensii, cel mai mare fond de pensii private din România, și timp de 2 ani CEO al ING Asset Management, suc. București. El este membru al CFA Institute din 2009.

Ioana Bîrsu

Membru Consiliu Director

Ioana Bîrsu este în prezent Specialist Relaţii cu Investitorii în cadrul Franklin Templeton, funcție pe care o ocupă din 2011, fiind responsabilă de comunicarea dintre Administratorul Fondului şi investitorii Fondului Proprietatea, asigurând o poziţionare strategică a Fondului în cadrul comunităţilor de investitori şi analişti. Înainte de a se alătura echipei Franklin Templeton, Ioana a lucrat ca Analist Senior Pieţe Financiare în cadrul Invest Europe, asociaţia care reprezintă sectoarele de private equity, venture capital şi infrastructură din Europa, precum şi investitorii în aceste sectoare. În această poziţie, Ioana a fost direct implicată în construirea platformei online European Data Cooperative (EDC), prin intermediul căreia sunt adunate informaţii referitoare la activitatea pan-europeană de strângere de fonduri, investiţii şi dezinvestiţii.

Tony Romani

Membru Consiliu Director

Tony Romani este în prezent Director Relaţii cu Investitorii în cadrul Electrogrup, funcție pe care o ocupă din octombrie 2018 și are o experiență extinsă în M&A, fiind implicat în tranzacții complexe în diverse industrii și locații. În ultimii 15 ani, Tony a lucrat în SUA, Marea Britanie și Romania pentru companii de audit și consultanță (PwC și EY), pentru clienti ca Goldman Sachs, AIG Financial Products, Cerberus Capital Management, Pinebridge Investments și altii. De asemenea, Tony a lucrat pentru companiile de brokeraj Freeman & Co. din New York și Silkroute Financial din Londra, precum și pentru bancile Morgan Stanley, Amex și UBS.

Valentina Dinu

Membru Consiliu Director

Valentina Dinu este în prezent Coordonator al Departamentului de Comunicare și Relații cu Investitorii în cadrul Nuclearelectrica, fiind responsabilă de comunicarea integrată cu toate categoriile de stakeholderi, inclusiv de poziționarea companiei pe piața de capital din perspectiva asigurării funcției strategice de relații cu investitorii. Valentina s-a alăturat echipei Nuclearelectrica în anul 2009, lucrând anterior în sistemul universitar și presă, în domeniul comunicării și managementului de proiect. În funcția actuală de Coordonator al Departamentului de Comunicare și Relații cu Investitorii, Valentina a obținut premiul BVB pentru cea mai bună strategie de IR, fiind de asemenea premiată de revista Capital pentru excelența în managementul comunicării.

Adrian Șuța

Membru Consiliu Director

Adrian Șuța este în prezent Ofițer Relația cu Investitorii în cadrul Transelectrica, monopolul de transport al energiei electrice din România, companie inclusă în principalii indici BVB. De profesie economist și cu o experiență de peste 15 ani în cadrul companiei și peste 5 ani în relația cu investitorii, Adrian a deținut diverse poziții în arii precum planificare financiară, raportare financiară, relația cu investitorii și agențiile de rating de credit, relația cu agenția națională de reglementare în energie.