Profesioniști din 25 de companii listate au participat la Forumul AR&IR, organizat de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România

28/05/2019 / Comentariile sunt închise pentru Profesioniști din 25 de companii listate au participat la Forumul AR&IR, organizat de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România

newsen Noutati

București, 28 mai, 2019 – Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) a organizat cu succes prima ediție a Forumului pentru Relația cu Investitorii și Analiștii (AR&IR), o conferință dedicată celor mai bune practici în relațiile cu investitorii și guvernanța corporativă. Tema primului eveniment a fost „Strategii de succes pentru atragerea investitorilor și capitalului”, programul a inclus prezentări privind tendințele globale în aria relațiilor cu investitorii din România, proiecte viitoare de dezvoltare a pieței de capital, dar și multiple studii de caz și practici internaționale privind raportarea financiară și non-financiară.

Daniela Șerban, Președinte ARIR:
Suntem încântați de prezența numeroasă din partea reprezentanților companiilor listate și observăm dorința lor de a implementa cele mai bune practici de comunicare cu investitorii și guvernanța corporativă în cadrul companiilor. Am avut alături de noi, în București, speakeri și parteneri internaționali, precum și profesioniști din piața de capital din România. Acest Forum a devenit o piatră de temelie pentru parcursul ARIR – de a face România mai competitivă pe piețele de capital internaționale.

Printre speakerii principali s-au numărat Claire Lavery, Director Executiv, Europa & Asia, Rivel Research Group; Hagen Schweinitz, Partener Senior, Korn Ferry International și Colin Lovering, Institute of Sales and Marketing.

O reluare webcasting a forumului AR&IR este disponibilă atât în limba română, cât și în limba engleză. Galeria foto este disponibilă AICI.

Partenerii principali ai evenimentului au fost Bursa de Valori București (BVB, cea mai importantă instituție a pieței de capital, administrator al piețelor de instrumente financiare și membru fondator ARIR), ALRO (BVB: ALR, unul dintre cele mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală și membru fondator ARIR), ACCA (Asociația Contabililor Certificați), INNOVA Project Consulting (companie de consultanță în sustenabilitate), Livehouse Europe (companie globală de comunicare video), Zebra Corporate Communications Ltd (companie globală în aria rapoartelor digitale) și Mazars Romania (companie internațională de audit și consultanță).

Partenerii media au fost www.Financialintelligence.ro și www.Juridice.ro. Partenerii instituționali su fost CFA Society România, Sharesinside și Asociația Directorilor de Relația cu Investitorii din Bulgaria.