AR & IR FORUM

23 Mai 2019, Bucuresti Romania

Despre eveniment


Despre eveniment

Organizat de către Asociația pentru Relația cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), AR&IR Forum este prima conferință a Asociației despre analiza relațiilor cu investitorii din țara noastră. Evenimentul este conceput ca o conferință de o zi, urmată de sesiune în grupuri restrânse pe anumite subiecte specifice, și va reuni vorbitori de renume internațional și experți locali care vor discuta tendințe globale și modalități de implementare a celor mai bune practici în domeniu.

Evenimentul se desfășoară sub patronajul D-lui Ministru Radu Oprea, Ministrul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Guvernul României.

Audiență

Evenimentul este dedicat în primul rând companiilor listate la Bursa de Valori București, a companiilor care se pregătesc pentru listare și vom deschide înregistrarea participanților în primul rând pentru acestea.

Ulterior, vom deschide înregistrarea altor companii nelistate care sunt interesate de atragerea de investitori instituționali sau strategici, urmare a parteneriatului pe care l-am încheiat cu ACCA. Locurile sunt limitate, astfel că vă încurajăm să vă înscrieți pana la 30 martie 2019.

Acces

Participarea la sesiunea plenară și expoziția IR este gratuită, în baza invitației primite.

Accesul la atelierele de lucru se va face contra cost. Capacitatea fiecărui atelier de lucru va fi de maxim 20 de persoane.

 

1 CONFERINTA


 

4 WORKSHOP-URI


 

16 SPEAKERI


 

Parteneri principali

Parteneri institutionali

Parteneri media